Carta

En un lloc de València

Pernil Ibèric amb cruixent de creïlla16,50
Ventall d’ibèrics en làmina a l’aroma de timó13,50
Anxoves casolanes del Cantàbric (4 unitats)12,00
Terrina de foie d’ànec amb núvols de pa13,50
Tascons de formatge curat amb mel de flor del taronger10,50
Encenalls de salmó marinat al perfum d’anet10,50
Carpaccio de rellom amb parmesà i daditos de tomaca10,50

Sugerències del xef

Ensalada de tonyina roja amb tomaca valenciana15,50
Clotxines (en temporada)11,50
Tellines (en temporada)12,50
Tartar de tonyina15,50
Carxofes confitades amb ragout de boletus i foie13,50

Ni carn ni peix (entrants calents)

Croquetó caser de pernil ibèric (3 unitats)6,00 – 2,50/u
Centre de formatge camembert fregit amb nabius (4 uts.)8,50 – 2,50/u
Brick cruixent farcit de regirat de verdures (2 peçes)6,50 – 3,50/u
Bolets de card amb Cabrales12,50
Pimentons de piquillo farcits de marisc ( 4 uts.)9,00 – 3,00/u
Calamarons saltats en la seua tinta amb alls tendres12,00
Carpaccio de polp amb creïlla14,00
Ous amb pernil ibèric i creïlles al pobre12,50

Verd que et vull verd

Ensalada tipica de l’horta valenciana10,00
Timbal de fumats amb alvocat i carpaccio de tomaca12,00
Ensalada d’encisams capritxosos amb salmó12,00
Ensalada tèbia de formatge de cabra, anous i alfàbega12,00
Ensalada tèbia de foie i poma caramel·litzada14,00

Com peix en l’aigua

Suprema de bacallà al graten12,00
Emperador fresc amb ceba caramel·litzada i crema de pisto12,50
Rap en caldereta amb gambes14,00
Corbina salvatge en all i pebre14,00
Lluç fresc de punxe amb gules i verdures fresques14,00

De carn i oss

Confit d’ànec amb salsa de pimentons11,50
Rellom ibèric amb curri aromatitzat12,00
Carrillera de vedella en el seu suc12,00
Xicotets tournedós d’ànec al foie12,00
Entrecot de bou amb creïlles confitades i reducció de PX16,50
Rellom de bou amb graten de brie i lasca d’ibèric19,00

Bessets de xocolate

Profiterol d’almoixavena amb gelat de vainilla i xocolate calent4,50
Pastís de formatge amb nabius (quesada)4,50
Brownie amb gelat de vainilla i xocolate calent4,50
Compota de mango amb gelat de torró5,00
Tatín de poma hojaldrado5,00
Sorbet de llima gelée al perfum de menta4,50
Espuma de llorer amb gelat de cítrics5,50
Crema de tiramisú a les dues textures5,50
Fandago de fruita preparada4,00
Pinya preparada4,50
Degustació per a dues persones7,00

Arroços

Preu Per Comensal (Min 2. persones)
Paella valenciana11,00
Paella de gambes, calamars i verdures11,00
Paella de verdures11,00
Arròs negre amb calamarons11,00
Paella de col i bacallà13,00
Paella amb calamarons, alls tendres i habites baby13,00
Paella del senyoret14,00
Paella de llamàntol18,50
Paella de llagosta i carxofes20,50
Paella de carabiners18,00
Fideu negre amb calamarets11,00
Fideuá (fideu fi o gros)11,00

Arroços melosos

Preu Per Comensal (Min 2. persones)
Arròs amb gambes, calamars i verdures11,00
Arròs del senyoret14,00
Arròs de carabiners18,00
Arròs d’ànec amb boletus15,50
Arròs amb llamàntol18,50
Arròs de llangosta i carxofes20,50